Αθήνα 22.11.2011, 19:03
Σεμινάρια μαγειρικής για μικρούς και μεγάλους, για αρχάριους και επαγγελματίες προσφέρει το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο μαγειρικής του Βαγγέλη Δρίσκα, από Σεπτέμβριο μέχρι και Ιούλιο.
Κάθε μήνα με διαφορετικές θεματικές ενότητες, πραγματοποιούνται οι ακόλουθοι κύκλοι σεμιναρίων: - Βασική μαγειρική για όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην μαγειρική. - Μαγειρική για όλους όσοι έχουν ήδη κάποια εμπειρία στην μαγειρική αλλά και στους αρχάριους θέλουν να γνωρίσουν περισσότερα από τα βασικά σχετικά με το μαγείρεμα (τεχνικές, υλικά, κουζίνες). - Σεμινάρια του Σαββάτου, 2ωρα ή 3ωρα, μονοθεματικά για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις καθημερινές. - Τμήματα Hands-on Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, με 12 το πολύ συμμετέχοντες, όπου όλοι μαγειρεύουν ταυτόχρονα με τον Βαγγέλη Δρίσκα. - Στο τραπέζι του Σεφ. Ένα διαφορετικό σεμινάριο στο οποίο οι συμμετέχοντες δοκιμάζουν κατά την διάρκεια του μαγειρέματος θεματικά μενού και συζητούν με τον σεφ τις τεχνικές και τα υλικά των πιάτων.
Όλα τα σεμινάρια ολοκληρώνονται με γευσιγνωσία των πιάτων που ετοιμάστηκαν.
Ακόμη πραγματοποιούνται: - Γευσιγνωσίες ιδιαίτερων προϊόντων από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο - Μasterclasses για επαγγελματίες, - Εταιρικά σεμινάρια. - Εταιρικές παρουσιάσεις και εκδηλώσεις. Οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια, αρχάριοι ή προχωρημένοι, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες, μοιράζονται τις καλύτερες συνταγές, γνωρίζουν, μαγειρεύουν και δοκιμάζουν εκλεκτά προϊόντα απο όλη την Ελλάδα και μοναδικά υλικά από όλη την υφήλιο.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.testkitchen.gr.
|